GOOD VIBES!


Lähiaikoina on tuntunut tosi paljon siltä että asiat loksahtelee kohdilleen jotenkin omalla tavallaan ovelasti. Ehkä tää positiivinen yleismeno juontaa juurensa keväästä, tai sitten jostain ihan muusta, mahdotonta tietää. On siistiä nukahtaa joka ilta rättiväsyneenä mutta onnellisena ja herätä aamulla samoissa fiiliksissä, odottaen vaan että mitä kaikkea tänään tapahtuukaan, harvemmin mulla on koulun lisäksi mitään erityisiä suunnitelmia mutta sitten aina ilmaantuu jotain enemmän tai vähemmän jännää. Elämässä taitaa olla niin että sitä jännää voi joko odottaa ja sitten se vaan itsestään tupsahtaa jostain (kun tarpeeksi kauan on odotellut), tai sitten sitä jännää voi itse vähän hankkia. Viimeisin hankkimani jännä oli 34 euron hintaiset lennot Munchenistä Tukholmaan ja takaisin - miten on edes mahdollista että lennot on sen hintaiset?? Eipä hinnoitteluperusteilla ole mulle niin väliä, joka tapauksessa RyanAirin ansiosta meen moikkaamaan Sandraa Uppsalaan kuukauden kuluttua. Ihanaa.

Nina, Andres ja Lukas
Simone ja muutama LG-laukku

Andres the supermodel.
Simone heitti hyvän läpän ilmeisesti.
Salzburgin kuninkaat.
Yksi ulkomailla asumisen (ja matkustelun) parhaita puolia on se miten erilaisiin ihmisiin tulee tutustuneeksi kun on poissa tutuista ympyröistä. Helsingissä mun ystäväpiiri on hyvinkin homogeeninen; eniten hengailen omanikäisten helsinkiläisten (tyttöjen) kanssa, joiden ajatusmaailmat on yhteneväiset omani kanssa. Ulkomailla päätyy jatkuvasti niin erilaisiin tilanteisiin ja seurueisiin että voi vaan hämmästellä miten monenlaista jengiä tämä maapallo kantaakaan päällään. Tietysti Helsingissäkin voi jatkuvasti haastaa itseään, tutustua erilaisiin ihmisiin avoimin mielin ja hankkia sitä jännää elämäänsä. Mutta Itävallassa mun on ollut pakko tehdä sitä siitä yksinkertaisesta syystä, että tuttuja ja turvallisia vaihtoehtoja ei vaan ole tarjolla! Varsinkin aluksi se oli jopa vähän pelottavaa, kun en tuntenut koko maasta yhtäkään ihmistä. Sitten alkoi hitaasti ihmissuhteiden rakentelu ja ystäväpiirin muodostuminen, joka tietysti jatkuu edelleen. Kun tarpeeksi hyvin tutustuu johonkin ihmiseen, ja sitten tulee se hetki kun tajuaa että ei vitsi, tästä ihmisestä on tullut mulle ihan sairaan rakas, niin se tuntuu todella hyvältä. Kämppiksille terkut. :)

Tänä viikonloppuna Lukaksella oli uuden laukkumallistonsa esittely Salzburgin keskustassa. Siinä taas yksi tyyppi jonka kanssa hengailu tuntuu jollakin tapaa yllättävältä - 17-vuotias, menestynyt salzburgilainen laukkusuunnittelija. Mitä enemmän ihmisiä tapaan, sitä enemmän alan tajuta, että on tyhmää luokitella jengiä ja tehdä johtopäätöksiä ulkoisten tekijöiden perusteella (ikä, kotimaa, ammatti), sillä sitten kun luonteeseen ja persoonaan tutustuu, sellaiset asiat menettävät merkityksensä niin täysin.

LG-laukkujen nettisivut löytyy täältä.

Susi, Nina ja kevään tokat ulkoilmakahvit.
Young love ;)

Katrinin synttäreiden teemana oli tuoda ruoka, jossa on juhlavieraan kotimaan lipun värit.
Mä toin mustikkapiirakan (josta tulikin liila) ja kermavaahtoo. Success!
Inspiroivien ja mielenkiintoisten ihmisten lisäksi mulle on tuottanut iloa tällä viikolla muun muassa Katrinin synttärikotibileiden limbokisa klo 02 aamulla, kreisi vieraileva Destination Managementin australialaisluennoitsija, eiliset nuotiobileet lähellä Salzachia, ensimmäinen +20 asteinen päivä, aivan mahtava saksanopettaja, parit kirppislöydöt ja hyvää ruokaa tekevät kämppikset.

Nyt lähdetään Susin ja Ninan kanssa pyöräretkelle. Tsaukki taukki!

4 kommenttia:

  1. hieno andres-the-supermodel-kuva! ja hyvänmielen postaus muutenki hihiiiii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeellistä miten joku voi olla niin kuvauksellinen ku Andres! Geenit ja sillee :D

      Poista
  2. Heru! Sä näytät niin fressille ja hyvälle!

    VastaaPoista

Piti ottaa sanavahvistus käyttöön kun alkoi tulla niin paljon hämärää roskapostia.
Anyway, please write a comment. I love getting comments!